Ehon

photo book

Projekt: Babynest

Published 2014-04-26 16:59:00 in Färg, Color, Materiella-ting, Material-things, iPhone,

Idag var tanken att inte bara göra ett babynest utan göra annat också men det är inte alltid det går som man har tänkt sig... Jag om någon vet det, tro mig.

Hur som helst, jag (och en massa hjälp av min mormor) har kämpat med att göra ett babynest till min lilla guldklimp som ska anlända om dryga veckan - om allt går som det ska. Babynestet blev fint, men jag rekommenderar att inte sy ett om man inte har erfarenheter alternativt inte sytt på X antal år (som mig, haha!). Här kommer lite bilder från när vi höll på med detta projekt som tog hela dagen att göra fast många på nätet sa att det skulle ta fyra timmar. Dock påstod de att det jobbigaste, då det tog lång tid eftersom det är trångt samt vadden tar i tyget hela tiden, var att sätta in vadden i "väggarna" men det tog mig två röda sekunder att sätta in...Jag är otroligt nöjd över detta, mer än jag var över att ha köpt mig ett babyskydd till bilen.

Istället för påskägg...

Published 2014-04-21 21:41:21 in D90, Färg, Color, Materiella-ting, Material-things, Ord, Words,

...med godis, fick jag kläder till sötnöten som ligger i magen min. Supersöta och är nu upptvättade så som mååånga andra kläder blev idag när jag åkte ut till mormor och morfar.
Instead of an easter egg with candy I got clothes for my little baby, super cute!

På G...

Published 2014-04-17 20:44:36 in Färg, Color, Ord, Words,

Bilderna från min baby shower är på g. Jag har suttit lite nu på kvällskvisten och kollat igenom, redigerat lite och imorgon har jag tänkt fixa copyright-texten på dessa samt spara dem i webbvänligt format. Så snaaart kommer ni få se lite fler bilder, dock en hel del detalj istället för människor.
 

Såhär ser dagarna ut nu mera:

Published 2014-04-15 14:53:25 in iPhone,


Det är jag, guldklimpen i magen och Tindra som helst vill vara så nära magen som möjligt - speciellt om jag har något annat husdjur i närheten... Ganska gulligt beteende måste jag ändå tycka.
How my days looks like, nowadays:
This is me, my lovely belly and Tindra who wants to be close to my belly as much as possible - especially if there is another pet near me...

Förkyld...

Published 2014-04-13 18:05:28 in Ord, Words,

...och ändå sugen på att hitta på något. Även om man är förkyld så vill jag hitta på något, inte bara ligga i sängen och titta på Netflix eller sitta vid en dator och gå igenom bilder ifrån babyshowern som var igår för mig och min lilla guldklimp. Funderar skarpt på att bara ta en tur i bilen, dock är det nog inte världens bästa idé eftersom min syn inte är världens bästa idag, eller något annat. Kanske sova, trots att jag sov över 12h sammanlagt denna natt?

Baby shower

Published 2014-04-12 19:54:08 in iPhone,

Tack till alla som kom! Fler bilder kommer komma inom de närmsta dagarna.
Thanks to everyone who could come! More photos will be published in the next couple of days.

Är helt slut

Published 2014-04-05 17:29:42 in iPhone,

Jag är helt slut efter dagens bravader, har varit iväg med mamma på shoppingtur i över fem timmar. Så att bara komma hem, byta om till hemmakläder och titta på Netflix är precis något som sitter som handen i handsken. Dagens shopping var underhållande men lite smärtsam, att stå/gå så mycket när man är bara några veckor ifrån födsel tär verkligen på alla muskler och gör en super trött. Vi handlade mesta dels till babyshowern som är nästa vecka så majoriteten av alla saker är klara. Sen att jag köpte en liten babyhuvudkudde till bebisen pratar vi tyst om... ;)
Död Mischaa efter shoppingrunda med Netflix i bakgrunden.

About

Min profilbild

MbOscarsson

In this blog you will find photos taken by me with my cute ”little” Nikon D90. From time to time there will pop up a photo or two from my oldest DSLR – Nikon D40X.

Latest Posts

Categories

Archive

Subscribe