Ehon

photo book

Test sketch

Published 2014-01-26 22:12:16 in Illustration, Ord, Words, Svartvitt, BlackandWhite,

Det är, som sagt, bara en test... Jag är jätte dålig på skuggning eller rita ut ansiktsdrag så för mig är det här kalas bra resultat, allt tack vare ett bra foto (taget av mig, självklart!) och min ritplatta - Wacom Intous4. ♥

Lite av dagens bravader

Published 2014-01-24 18:06:14 in iPhone,

Idag har jag inte lyckats med så mycket annat än att börja illustrera i Photoshop (brukar illustrera i Illustrator men min dator vill inte installera det) och titta på äldre avsnitt av Greys Anatomy. Jo, jag har också fått sjunga lite för "mig själv" under dagen också, guldklimpen sparkade på mer än vanligt. Detta beror nog på att jag mestadels har tagit det lugnt idag, blev hemma från arbetet på grund av ryggsmärtor. Hur som helst, här får ni se hur min illustration ser ut än så länge (jag har inte rört min ritplatta på år och dar därav av fuffens resultat!):
Inte nog med detta så har vi finbesök här hemma - Tindras kompis Theos är över på besök!

Hoppas ni får en trevlig helg!

Hmm...

Published 2014-01-16 23:04:26 in Ord, Words,

Jag borde egentligen vara trött och redo för att gå och sova men... icke sa nicke. Tror det är mitt fel, sov lite efter att jag kom hem eller snarare ganska mycket, vilket inte är bra eftersom då kan man inte somna senare. Sen att bebisen sparkar eller hickar för fulla muggar är också en bidragande faktor till att jag inte kan sova... dock ler jag bara när jag känner sparkningarna/hickarna för då vet jag att allt är okej. Fast det "värsta" måste ändå vara att väckas av sparkar som kittlas dvs att jag väcks att mitt skrattande samt kittlandet.
 
Jag önskar att jag hade råd att kunna lägga ned pengar på att införskaffa mig en ny kamera men eftersom jag har en liten knådis på väg så blir det att skjuta upp det tills man kan köpa sig en Nikon D600 alt D610.
 
I should go to bed and get some sleep but no. I think it is my fault since I fell asleep after work on the sofa for a few hours. And the little baby inside of my tummy is kicking/having bad hickups which means I can't fall asleep... besides, all I do is smile when I feel the kicks/hickups because then I know everything is okay. The "worst" thing with this pregnancy must be: waking up to kicks that are tickling me because then I laugh out loud, so loud I wake up.
I wish I could afford to buy myself a new camera, like Nikon D600 or D610.

Idag har jag gjort något jag aldrig har gjort förut

Published 2014-01-09 19:11:41 in iPhone,

Och det är något jag är stolt över. Jag har innehaft mitt körkort över två år (grattis till mig!) och har aldrig kört släp, mycket beror på för att jag inte har behövt göra det samt att min bil har inte dragkrok. Men idag så blev jag placerad i en annan grupp på min arbetsplats. Deras arbetsledare hade bett min arbetsledare att få låna mig över dagen som chaufför, inga problem tyckte jag tills jag fick höra fortsättningen... Köra våra arbetsbussar på jobbet är ibland inte en dans på rosor, det kan alla på min arbetsplats (som har körkort) intyga - till och med arbetsledarna säger att bussarna är lite speciella av sig. Hur som helst, inte nog med att jag skulle få köra en annan buss idag utan jag skulle få köra med släp. Inte vilket släp som helst utan det STÖRSTA släpet vi äger. Nervöst säger jag visst, det kan väl ändå inte vara så svårt? Gruppen jag var med stöttade mig och vi gick ut, kopplade på släpet och körde iväg. Under hela arbetsdagen körde jag buss och släp, utan att köra på någon/något! Jag är så jävla stolt över mig själv, inte nog med att jag körde en annan buss än den jag är van vid - utan med ett stort släp.


Det här klingar dåligt...

Published 2014-01-07 21:52:14 in iPhone,

Jag prövade idag att installera Photoshop CC och ja... Jag fick blue screen när jag skulle starta upp programmet. Datorn är 1,5 månad gammal och har redan fått en blue screen. *suckar* Min förra dator fick en blue screen efter fyra-fem års användning och då hjälpte min bror mig med problemet som gjorde att jag hade datorn några år till. Jag är så nära på att... *tänker* ...jag finner inga ord ens!


Dying inside a little bit...

Published 2014-01-06 01:01:54 in iPhone,

Trying to install Photoshop CS5 (I like CS5 very much so I would like it to work with my newer PC) but still no progress... Been trying all different types of installations and still it doesn't want to work. Gah, shoot me now!


Igår fick jag en överraskning...

Published 2014-01-03 11:47:00 in iPhone,

När jag kom hem igår, har varit hus och katt vakt åt min morbror över nyår, så fanns det en överraskning till mig från min vän Adzsa. Hon är så himla söt av sig! Jag fick bl a en ask med en häst på (fast jag tycker det ser ut som en enhörning, men det kan vara en partyhatt nu när jag tänker efter...) och i den asken låg super söta godis bitar i! Sen hade hon gjort ett eget vykort och så fick jag en necessär samt en förvaringspåse. Förra gången fick jag ansiktsvårdsprodukter. Jag ska ta och köpa något till henne, nackdelen med att skicka är att det tar sådan tid för det att komma fram - nästan två veckor! Hon bor i Japan, därav den långa väntetiden för att posten ska komma fram... 
 
Yesterday when I got home, I also got a surprise from my friend Adzsa. She is so cute! One of the things I got was a small box with a horse on it (I think it looks like an unicorn instead of a horse but now when I come to think of it, it looks like a partyhat as well as a magical horn...) and in this box there's sweets! She has also made a card with it and there was also a cosmetic bag and a small storage bag. Last time she sent me facialproducts. I shall buy her something and send it to her, the only problem is - it takes forever to get it delivered, almost two weeks! She lives in Japan so therefor it takes forever for letter/packages to get to her and viceversa...
 2014

Published 2014-01-01 11:27:30 in Ord, Words,

Jag passar väl på att önska er alla ett gott nytt år och en god fortsättning via min blogg, som även blir det första jag skriver år 2014.

Nyårsafton firades inomhus, utan något speciellt spektakel. Det var jag, pojkvännen och Zigge samt en flaska pommac. Spelade även Bingolotto för första gången på väääldigt länge, tyvärr vann jag inget denna gång men var nära på att kamma hem miljonen samt en bil. Ajja, bättre lycka nästa gång!

Detta år kommer att bli spännande. Inte nog med att jag ska på arbetsintervju imorgon utan jag ska bli mamma. Wow... Det är stort. Jag ska bli mamma åt ett litet busfrö, anledningen till att jag vet att det är ett busfrö är för att bebisen sparkar hej vilt när jag försöker ta det lugnt - ungefär som "rör på påkarna, sitt inte uppe på läktar'n och käka korv!".

Vad mer finns det att säga? Kanske tar jag tag i bloggen lite bättre detta år än förra året? Fast... Jag tror det kommer komma i vågor, man kan ju inte alltid ligga på topp. Jag ska däremot få fart på några program till datorn så som photoshop.

About

Min profilbild

MbOscarsson

In this blog you will find photos taken by me with my cute ”little” Nikon D90. From time to time there will pop up a photo or two from my oldest DSLR – Nikon D40X.

Latest Posts

Categories

Archive

Subscribe