Ehon

photo book

Bakar

Published 2014-05-30 14:59:09 in Ord, Words, iPhone,


Här bakas det medan lillan sover utav matkoma. Försöker orka göra andra saker samtidigt än att bara dega hela dagarna med lillan - haha!

22.05.14

Published 2014-05-24 16:11:47 in Färg, Color, Människor, People, Ord, Words, iPhone,

Låt mig att få presentera en 52cm lång, 4090g tung guldklimp - Melody:
16h tog det hela men det var inte som jag hade fått höra eller trott, men helt klart värt att genomgå med tanke på att man har väntat nio månader på att få träffa denna sötnos!

Nattens bravader

Published 2014-05-20 19:53:02 in Ord, Words, iPhone,

Inatt hände något. Något som gjorde att vi tänkte "yes, vi äntligen i början av slutet!". Jag åkte in till sjukhuset för att jag äntligen fått värkar! Så jag sov över där, gjorde tester innan jag somnade samt efter jag vaknade men nu är jag hemma igen för att slappna av bättre än på sjukhuset. Däremot ska jag dit igen som senast på torsdag om jag inte kommer igång på egen maskin, men jag har ju iaf startat på egen maskin vilket är bättre än inget. Dock är jag fortfarande slut så jag kommer säkerligen somna tidigt ikväll alternativt inom några minuter...

Igår var en händelserik dag...

Published 2014-05-17 07:08:38 in Ord, Words, iPhone,

...för mig. Tyvärr har lillan inte kommit ut än, riktigt så kul ska vi inte ha det än.

Jag är inte den som tar och besöker läkare i första taget men igår så bestämde sig min mamma att jag inte hade något val och tur var väl det. Inte för att gå in på för mycket detaljer men det som hände igår var att jag spydde som en räv i några timmar, från kl 06.30 till nästan kl 10.30, innan jag fick åka ambulans in till sjukhuset här i tokstaden där det hela fortsatte.

Anledning till att jag fick, för första gången i mitt liv, åka in med ambulansen var för att jag knappt kunde stå på mina egna ben, svimmade av x antal gånger men vaknade till lika fort igen och jag vägrade (som den envisa åsnan jag är) att åka i mammas bil samt taxi till sjukhuset, lets face it - jag hatar sjukhus, ironiskt nog. 

Så vad gjorde jag på sjukhuset? Fick ett rum, med den hemskaste britsen av alla britsar som finns (gick inte att låsa, höja eller sänka etc), där jag fick lega heeeeeela dagen med CTG majoriteten av dagen, dropp ett tag och olika tester gjordes. Det man kom fram till var att jag har råkat ut för ett virus, vad för virus sa dem inte men det var ett virus iallafall, och att bebisen mår bra samt att jag hade regelbundna sammandragningar var tionde minut. 

Så vad gjorde jag när jag väl kom hem efter ett sisådär sju timmar långt sjukhusbesök? Lade mig på soffan (självklart mammas plats, den är bäst enligt mitt tycke), tog en tablett som sjukhuset skickade med mig, somnade till i någon timme, vaknade till och var mycket piggare än under dagen och sedan gick jag och lade mig igen.

Så idag bör jag inte vara så aktiv, försöka sova lite mer än vad jag brukar så att jag orkar om något skulle hända. Samt att jag ska försöka att få i mig något annat än vatten, avslagen cola och blåbärssoppa. Förhoppningsvis får jag i mig lite pasta, om inte magen protesterar - vettefan om jag faktiskt skulle ha orken till ett likadant helvete som igår faktiskt...

Det blir övertid

Published 2014-05-09 23:51:12 in iPhone,

Jag har väldigt svårt att tro att min lilla guldklimp kommer idag den 9:e maj eftersom det är mindre än 10min kvar av den 9:e. Vilket gör mig lite ledsen men men, det är bara att gilla läget helt enkelt.

Förlåt!

Published 2014-05-03 13:00:02 in Ord, Words, iPhone,

Jag ber om ursäkt att bilderna från babyshowern har dröjt, jag har helt enkelt glömt bort dem. Jag lägger upp bilderna så fort jag har kommit hem från landet.
Gårdagens gäst, äcklig som fan men jag lät han vara...

Förbereder inför det man har väntat

Published 2014-05-01 17:58:53 in Ord, Words, iPhone,

Jag sitter och försöker knåpa ihop ett brev inför förlossningen men kommer knappt på något bortsett från mitt namn, personnummer samt mina partners namn och beräknad förlossningsdatum. Så jag skrev en liten mall för väskan som jag än inte har packat vilket är en aningen idiotiskt eftersom den skulle helst varit färdig packad sedan någon vecka tillbaka utifall det skulle starta tidigare än beräknat.
Något jag har glömt?

About

Min profilbild

MbOscarsson

In this blog you will find photos taken by me with my cute ”little” Nikon D90. From time to time there will pop up a photo or two from my oldest DSLR – Nikon D40X.

Latest Posts

Categories

Archive

Subscribe