Ehon

photo book

Funderar...

Published 2014-03-28 13:13:00 in Ord, Words,

Jag funderar på om jag ska visa er lite äldre bilder som jag bl a tog under gymnasietiden då vi fick (ibland) uppdrag från bl a kommunen att dokumentera diverse events i staden. Är det något som verkar intressant?

Hur allt är.

Published 2014-03-12 09:55:08 in Ord, Words, iPhone,

Jag har valt att hålla min graviditet personligt så mycket som möjligt men imorse slog det mig att jag faktiskt inte kan hålla det så mycket personligt eftersom det är en JÄTTE förändring i mitt liv som snart kommer att bli ännu STÖRRE. Men jag kommer fortfarande hålla det väldigt hemligt, även om gubben har en tendens att försäga sig ibland... Men är kommer en liten statistik bild på hur långt (eller kort, beror på hur man ser på det) det är kvar tills jag går från blivande mamma till mamma. 
Och jag insåg tidigare i veckan att jag kommer att få fira min allra första mors dag när den lilla krabaten är 20 dagar gammal...!

Sussanne 30år

Published 2014-03-02 15:40:22 in D90, Färg, Color, Människor, People, Ord, Words,

Jag vet att bilderna har kommit lite sent men det finns en anledning till det hela, eller det finns flera. En av dem är att datorns ena grafikkort slutade fungera så jag fick finurla en hel del på hur jag skulle lösa detta, tror inte jag har lyckats än men datorn vill iallafall samarbeta med mig igen. En annan är att jag har helt enkelt varit helt slut efter jobbet, visst jag arbetar sex timmar om dagen men när man är hög gravid så är man ganska slut efter dem sex timmrarna. Men här är ett gäng underbara bilder ifrån Susanne's 30års firande som hade temat: the Great Gatsby!
I know, photos are being publish late but there is reasons for it. One of them is my computer stopped co-operating with me due to one of the graphics cards stopped working. The second one is that I've been extremly exhausted after work, I work six hours per day and when you're pregnant (like me) those six hours take a lot of your strength and energy to continue... But here they are - some wonderful photos of Susanne's birthday party with a theme; the Great Gatsby!
 
 

About

Min profilbild

MbOscarsson

In this blog you will find photos taken by me with my cute ”little” Nikon D90. From time to time there will pop up a photo or two from my oldest DSLR – Nikon D40X.

Latest Posts

Categories

Archive

Subscribe