Ehon

photo book

Varneby, Sweden.

Published 2013-01-26 16:45:08 in Djur, Animals, Människor, People, Natur, Nature, Ord, Words, Svartvitt, BlackandWhite, iPhone,

Today I spent most of my day out at my grandparents place in Varneby.
We did some cleaning (vacuuming and laundry), changing the curtains (from Christmas-theme to regular) and we ate breakfast and lunch together. I also began to watch the Muppets but I missed most of the film since I was busy with other stuff. Oh, yeah, I went for two short walks with Tindra, Akka and grandmother.
Tindra and me, in the car waiting for my mother to come back from the supermarket.
Grandparents back or front yard, not sure which but I assume it's the front.
Akka, grandparents and uncles dog - such a cutie!
She makes this noise, that "regular" dogs makes when they are pissed off,
when she is pleased, happy or just wants to talk with/attention from you.

Dagen efter min 21årsdag.

Published 2013-01-19 13:18:49 in iPhone,

Gårdagen var otroligt mysigt, var mestadels hemma och bara mös men också förbi Carlings för att shoppa loss. Det blev ett par mörkblåa jeans (tro't eller ej, de är den enda butiken som har jeans som sitter perfekt på min kropp) och två t-shirtar med typiskt "Mischaa"-tryck på. Det blev lite inhandling av mat på Ica också, bara sådär när man ändå var i farten. Jag fick en jätte söt liten present av killen och hans syster som kommer lite längre ned i inlägget, sitter på blogg.se's app och skriver i bilen nämligen.

Inte nog med det så har jag idag åkt med mamma och hennes man förbi Södertörns Högskola, där man ska börja på Måndag. Har varit så himla nervös senaste tiden ang att börja skolan igen så då bestämde jag mig, med mamma förstås, att åka upp och titta runt lite. När vi väl kom till parkeringen var det jätte pirrigt, ungefär som att träffa den personen som man har en liten crush på. Sen gick vi upp för trapporna från deras parkering, och det första jag får se (på högersida), som lättade otroligt mycket på mitt hjärta, var tågstations in/utgången. Kollar man åt vänster kunde man se receptionen och bakom den gigantiska snödrivan hittade man aulan, där välkomsceremonin kommer att hållas på Måndag. Det var ganska lätt att hitta runt, utvändigt, dit jag ska vara - den första skoldagen på ett och ett halvt år...

Jag är redo - come at me bro!

Blandade känslor.

Published 2013-01-11 23:26:54 in iPhone,

Jag går från att vara på topp till att vara nere på botten - från "Jag klarar det här, det kommer gå awesome och inget kan stoppa mig!" till "Jag kommer inte klara det här, tänk om jag kommer misslyckas totalt med alla kurser så att jag inte får ta examen om några år och de kommer säga att jag inte är välkommen att studera där längre, för att de har hittat någon bättre?!".

Så just nu, sisådär exakt en vecka från min födelsedag, sitter jag och tittar på äldre avsnitt av Big Bang Theory, med min pläd runt underkroppen för att inte frysa samt har tända ljus och försöker att komma på bättre tankar om framtiden som kommer med stormande steg.

Nu är det spikat...

Published 2013-01-02 18:30:00 in Ord, Words,

Jag är, återigen, studerande.
Jag tror till och med jag hinner fylla tjugoett innan uppropet...
 
Däremot är självförtroende (just nu) på topp och jag kommer klara det här.

2012 - 2013

Published 2013-01-01 19:06:18 in Ord, Words,

Året var 2012 och sista dagen på det året då jag spenderade tre timmar på akuten med min kompis Nette.
Oroa er inte, det var inte Nette som behövde sjukvård. Det var jag.
Några av er känner mig mer, vissa andra mindre, men en sak vet nog alla - jag är lite klantig av mig.
Och denna klantighet blir bara värre när det är blir mer eller mindre is på trottoarerna, speciellt om man gillar att gå nattpromenader som jag. Inte så svårt att luska ut vad som hände när jag var ute och vandrade, mitt i natten, medan isen på trottoarerna bara hånler åt en som bara is kan göra... Grr, vad jag är arg på isen! Det var som om min högra hand ville ge isen en rakhöger när jag föll omkull. Därav besöket till akuten, några timmar efter att jag ramlat omkull.
 
Inget att oroa sig över, jag hade tur i oturen - ingen fraktur, trots att det såg ut som om det skulle vara en.
 
Så nu sitter jag här (snarare ligger tvärs över sängen) med en rejält inlindad hand,
första dagen på år 2013 och tittar på The Big Bang Theory - man kan nog säga att året startade med en rejäl smäll.

About

Min profilbild

MbOscarsson

In this blog you will find photos taken by me with my cute ”little” Nikon D90. From time to time there will pop up a photo or two from my oldest DSLR – Nikon D40X.

Latest Posts

Categories

Archive

Subscribe