Ehon

photo book

Dagen efter min 21årsdag.

Published 2013-01-19 13:18:49 in iPhone,

Gårdagen var otroligt mysigt, var mestadels hemma och bara mös men också förbi Carlings för att shoppa loss. Det blev ett par mörkblåa jeans (tro't eller ej, de är den enda butiken som har jeans som sitter perfekt på min kropp) och två t-shirtar med typiskt "Mischaa"-tryck på. Det blev lite inhandling av mat på Ica också, bara sådär när man ändå var i farten. Jag fick en jätte söt liten present av killen och hans syster som kommer lite längre ned i inlägget, sitter på blogg.se's app och skriver i bilen nämligen.

Inte nog med det så har jag idag åkt med mamma och hennes man förbi Södertörns Högskola, där man ska börja på Måndag. Har varit så himla nervös senaste tiden ang att börja skolan igen så då bestämde jag mig, med mamma förstås, att åka upp och titta runt lite. När vi väl kom till parkeringen var det jätte pirrigt, ungefär som att träffa den personen som man har en liten crush på. Sen gick vi upp för trapporna från deras parkering, och det första jag får se (på högersida), som lättade otroligt mycket på mitt hjärta, var tågstations in/utgången. Kollar man åt vänster kunde man se receptionen och bakom den gigantiska snödrivan hittade man aulan, där välkomsceremonin kommer att hållas på Måndag. Det var ganska lätt att hitta runt, utvändigt, dit jag ska vara - den första skoldagen på ett och ett halvt år...

Jag är redo - come at me bro!

Comments

Comment here
will not be published

About

Min profilbild

MbOscarsson

In this blog you will find photos taken by me with my cute ”little” Nikon D90. From time to time there will pop up a photo or two from my oldest DSLR – Nikon D40X.

Categories

Archive

Subscribe